Retour

Zodiac Voyager RE 4700 IQ

€ 1.440,- Livraison gratuite

Ajouter à la liste de souhaits

  • Levering via Bpost Tooltip Bpost: Levering aan de deur, in een afhaalpunt of in een pakjesautomaat.
  • Mogelijkheid tot afhaling
  • Beveiligde en betrouwbare online betaling
  • Gratis verzending vanaf 200€.
Placeholder 9

Beoordelingen

“Nieuwste review”

Description du produit

Zodiac Voyager RE 4700 IQ

RE 4700 iQ

  • Cyclonale prestaties
  • Geïntegreerde wendbaarheid
  • Gebruiksgemak

Cyclonale prestaties

De gepatenteerde cyclonale aanzuiging is krachtig en langdurig. Dankzij de spiraalvormige borstels, de brede aanzuigopening en het filter met een capaciteit van 4 liter, kunnen zowel kleine als grote vuildeeltjes efficiënter worden aangezogen. Met CNX™ is uw zwembad het hele jaar onberispelijk schoon.  

Geïntegreerde wendbaarheid

De intelligente ingebouwde sensoren en het exclusieve ontwerp van de VOYAGER™ zorgen voor een uitstekende behandeling van het hele zwembad en een onbegrensde wendbaarheid. Daarom is deze zwembadrobot ideaal voor alle zwembadvormen en alle soorten coatings.

Gebruiksgemak

Met de iAquaLink™-app zijn de functies van de robot op afstand toegankelijk via uw smartphone. De robot beschikt over een functie voor afstandsbediening, de cyclustijd is instelbaar en de voortgang van de reiniging kan op elk moment worden gevolgd. Ook is de VOYAGER™ evolutief dankzij de automatische updates van de functionaliteiten. De gepatenteerde Lift System*-technologie zorgt ervoor dat de VOYAGER™ zich op de gekozen wand op de waterlijn plaatst en het water uitstoot. Hierdoor is de robot lichter om uit het water te tillen.

 
Download Product Info

Évaluations

Comparer les produits Supprimer tous les produits

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Zodiac Voyager RE 4700 IQ

Zodiac Voyager RE 4700 IQ

€ 1.440,-

VF ZWEMBADEN BVBA / - Évaluations @
En visitant notre site, vous acceptez l'utilisation des témoins (cookies). Ces derniers nous permettent de mieux comprendre la provenance de notre clientèle et son utilisation de notre site, en plus d'en améliorer les fonctions. Masquer ce message En savoir plus sur les témoins (cookies) »