Retour

AquaForte Mr. Perfect 27 kW warmtepomp

€ 8.450,- Livraison gratuite

Ajouter à la liste de souhaits

  • Levering via Bpost Tooltip Bpost: Levering aan de deur, in een afhaalpunt of in een pakjesautomaat.
  • Mogelijkheid tot afhaling
  • Beveiligde en betrouwbare online betaling
  • Gratis verzending vanaf 200€.
Placeholder 9

Beoordelingen

“Nieuwste review”

Description du produit

AquaForte Mr. Perfect 27 kW warmtepomp

AquaForte Mr. Perfect is een revolutie op het gebied van zwembadwarmtepompen.

Ten opzichte van andere inverter warmtepompen, is de AquaForte Mr. Perfect voorzien van Inverpad Turbo ventilator technologie.

Dit is de meest stille (38,4dB) en energiebesparende oplossing voor de zwembadbranche. De warmtepomp heeft een zeer modern design en is geproduceerd van hoogwaardig aluminium t.b.v. een lange levensduur.

Vorstbeveiliging met thermalinten
AquaForte Mr. Perfect warmtepompen zijn beveiligd met 2 thermalinten om schade bij koude temperaturen aan de warmtepomp te voorkomen.
-    Beveiliging van de compressor. Wordt geactiveerd bij een omgevingstemperatuur van +/- 8°C als de compressor is uitgeschakeld op dat moment. Het thermalint zal weer worden uitgeschakeld indien de compressor aan gaat of indien de omgevingstemperatuur weer hoger is dan +/- 8°C.
-    Beveiliging van de verdamper. Hierdoor wordt het smeltwater beter afgevoerd, zodat er geen ijsvorming ontstaat rondom de warmtepomp. Daarnaast versnelt het de ontdooifunctie. Wordt geactiveerd indien de compressor ,20 minuten onafgebroken draait en de buitentemperatuur +/- 0°C is in heating modus. Wordt geactiveerd bij werking van de ontdooifunctie. Het themalint wordt weer uitgeschakeld indien de temperatuur weer boven deze waarde komt.

De warmtewisselaar wordt ook beveiligd tegen vorst. Indien de ingaande watertemperatuur 2°C en de omgevingstemperatuur 0°C is, dan zal de warmtepomp automatisch opstarten in de heating modus. Als de watertemperatuur 15°C of de omgevingstemperatuur 1°C is, dan zal de warmtepomp weer in stand-by functie gaan. Deze functie werkt uitsluitend als de warmtepomp elektrische spanning heeft en de zwembadpomp ook flow geeft. Indien er geen flow door de warmtepomp is, dan verschijnt een E3 melding en zal de warmtepomp worden uitgeschakeld. Als bescherming tegen vorstschade van de warmtewisselaar is het dus noodzakelijk dat de warmtepomp bij vorst altijd flow heeft.

AquaForte Mr. Perfect warmtepompen zijn voorzien van een modern touchscreen en is standaard voorzien van een WiFi module waarmee de warmtepomp op afstand middels een App bediend kan worden (iOs & Android). De AquaForte Mr. Perfect zuigt zijn lucht aan via de achterkant van de warmtepomp. De koude lucht wordt aan de zijkanten weer naar buiten geblazen. De AquaForte Mr. Perfect heeft een speciale aansluiting voor de koppeling aan een externe controller (Astral Elite / Sugar Valley). De controller geeft een signaal aan de warmtepomp waarmee deze geactiveerd en gedeactiveerd wordt. Hierdoor blijft de warmtepomp ten aller tijden onder spanning staan, zodat de warmtepomp altijd kan nakoelen.

-    10 Jaar garantie op de warmtewisselaar.
-    7 Jaar garantie op de compressor.
-    Voorzien van thermalinten t.b.v. de beveiliging van de compressor en verdamper.
-    All Seasons (tot -15? buitentemperatuur).
-    Voorzien van anti-vibratie voetsteunen.
-    Winterhoes.
-    Inverpad Turbo ventilator.
-    COP tot 16,5.
-    WiFi module (Apple & Android).
-    Modern touchscreen.
-    Wateraansluitingen aan zijkant.  
Download Handleiding

Évaluations

Comparer les produits Supprimer tous les produits

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
AquaForte Mr. Perfect 27 kW warmtepomp

AquaForte Mr. Perfect 27 kW warmtepomp

€ 8.450,-

VF ZWEMBADEN BVBA / - Évaluations @
En visitant notre site, vous acceptez l'utilisation des témoins (cookies). Ces derniers nous permettent de mieux comprendre la provenance de notre clientèle et son utilisation de notre site, en plus d'en améliorer les fonctions. Masquer ce message En savoir plus sur les témoins (cookies) »