Zurück

WARRIOR X30

€ 1.099,- Kostenloser Versand

Zur Wunschliste hinzufügen

  • Levering via Bpost Tooltip Bpost: Levering aan de deur, in een afhaalpunt of in een pakjesautomaat.
  • Mogelijkheid tot afhaling
  • Beveiligde en betrouwbare online betaling
  • Gratis verzending vanaf 200€.
Placeholder 9

Beoordelingen

“Nieuwste review”

Produktbeschreibung

WARRIOR X30

Warrior X30 draadloze zwembadrobot

Ervaar moeiteloos zwembadonderhoud met de X-Warrior, dankzij zijn revolutionaire Al-Wireless technologie die tot 3 uur per oplaadbeurt werkt. Met Fairland's Full-inverter technologie en geavanceerde algoritmen biedt de X-Warrior optimale reinigingsprestaties en accuduur. Bedien de reinigingscyclus en -modus eenvoudig via de app. Dankzij geoptimaliseerde flowcontrol en Intelligent 3D S path analyseert en reinigt de X-Warrior efficiënt, waardoor tot 60% reinigingstijd wordt bespaard.

Slechts één klik.

Met de revolutionaire Al-Wireless technologie kan de X-Warrior automatisch werken op de meest effectieve manier tot wel 3 uur per oplaadbeurt, voor een geweldige zwembadervaring.

 

3 uur

Minimale reiniging 16 m³/h

Dankzij Fairland’s originele Full-inverter technologie werken de binnenste DC-motoren bij 20%-100% (gemiddeld <50%) onder de nauwkeurige controle van geavanceerde algoritmen. De X-Warrior combineert hierdoor de beste resultaten in accu-performantie met de beste zwembadreiniging.

Op de bodem-modus behaal je de volle 3 uur met een volle accu, op bodem/wand/waterlijn zal dit rond de 2 uur schommelen. Na 3 uurtjes opladen is de batterij weer vol!

 

Geoptimaliseerde flowcontrol

De robot is ontworpen om altijd een constante reinigingscapaciteit te behouden. Wanneer de filter verstopt raakt met vuil, draait de pompmotor sneller om ervoor te zorgen dat de reinigingscapaciteit onder alle omstandigheden gelijk blijft om zo de werking van de robot te optimaliseren.

 

Intelligent 3D S path

Met het geavanceerde besturingssysteem van de X-Warrior analyseert de robot het zwembad en plant hij het meest efficiënte reinigingspad, waardoor je 60% bespaart op de reinigingstijd!

 

3 jaar garantie op de batterij

De grootste vrees voor draadloze robots in het verleden was de slijtage van de batterij. Met dit model staat deze technologie dusdanig op punt dat we 3 jaar garantie op de batterij kunnen geven! (2 jaar op de robot)

 

Bewertungen

Produkte vergleichen Löschen Sie alle Produkte

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WARRIOR X30

WARRIOR X30

€ 1.099,-

VF ZWEMBADEN BVBA / - Bewertungen @
Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht Ausblenden Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »