Terug

*OPGELET : JAARLIJKS VERLOF VAN 15/09/2019 Tem 03/10/2019 !!!* *Afhalingen Zijn Tijdens Deze Periode Niet Mogelijk .* *Mails Zullen Later Beantwoord Worden Als Normaal .* *Online Bestellingen Zullen Pas behandeld worden na het verlof !

Werkwijze

Eerste gesprek

Al dan niet op afspraak. We steken veel tijd in het voortraject van een zwembad. We bekijken samen uw plannen (of de plannen van uw architect) en we bekijken dan vervolgens alle opties qua zwembaden met de afmetingen die u in gedachten heeft, in verschillende afwerkingen en zwembadomgevingen. We hebben ook tal van referenties die we u kunnen tonen.

 

Vrijblijvende offerte

We doen alle opmetingen,  we kiezen de gewenste materiaalkeuze en we leggen de afwerking van uw zwembad ook vast. U krijgt een getailleerde & vrijblijvende offerte op maat.

 

Definitief plan opstellen

Van zodra u uw akkoord geeft op onze offerte, tekenen wij de definitieve plannen samen met u en/of uw architect. Alle technische details schrijven we uit in een uitvoerig bestek. We bespreken de uitvoeringstermijn en de timing.

 

Service na verkoop

Ook nadat je zwembad is aangelegd, kan je op ons blijven rekenen. Als zwembadbouwer hebben wij ervoor gekozen een service na verkoop uit te bouwen. Deze dienst staat volledig ter beschikking van onze bestaande klanten.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
VF ZWEMBADEN BVBA / - Reviews @
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »