Terug

OPGELET : JAARLIJKS VERLOF VAN 23/9 TEM 17/10 !!!

Draagbare fotometer voor vrij en totaal chloor, cyanuurzuur, pH en alkaliniteit

3 - 5 dagen

€ 360,- Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

 • Levering via Bpost Tooltip Bpost: Levering aan de deur, in een afhaalpunt of in een pakjesautomaat.
 • Mogelijkheid tot afhaling
 • Beveiligde en betrouwbare online betaling
 • Gratis verzending vanaf 200€.
Placeholder 9

Beoordelingen

“Nieuwste review”

Productomschrijving

Draagbare fotometer voor vrij en totaal chloor, cyanuurzuur, pH en alkaliniteit

Eigenschappen

 • Parameter: chloor/pH/alkaliniteit/cyanuurzuur
 • Bestelinformatie: 

  geleverd met cuvetten, batterijen, kwaliteitscertificaat en handleiding, zonder reagentia

De draagbare fotometers zijn ontworpen met een innovatief optisch systeem dat superieure prestaties biedt wat betreft nauwkeurigheid, herhaalbaarheid en de hoeveelheid tijd die het kost om een meting uit te voeren. Deze waterdichte meter is uiterst gebruiksvriendelijk met een helpmodus die u stap voor stap grafisch begeleidt bij het uitvoeren van een meting. Het gebruik van een verlichte dotmatrix-led maakt het gebruik van virtuele toetsen mogelijk die de bediening van de meter zeer intuïtief maken.

 • LED die geen warmte genereert
 • 8 nm smalbandige interferentiefilter die nauwkeurig is tot ± 1 nm en 25% meer lichtefficiëntie biedt.
 • Referentiedetector die de spanning moduleert naar de led voor een consistente lichtopbrengst
 • Een concave lens die fouten door onvolkomenheden in de cuvet vermindert
 • Logt de laatste 50 metingen

Hoogrendements lichtbron

LED-lichtbronnen bieden superieure prestaties in vergelijking met wolfraamlampen. LED's hebben een veel hogere lichtefficiëntie en bieden meer licht bij minder stroom. Ze produceren ook weinig warmte, wat anders de elektronische stabiliteit zou kunnen beïnvloeden. Led's zijn beschikbaar in een breed scala aan golflengten, terwijl wolfraamlampen een slechte uitvoer van blauw/violet licht hebben.

Filters van hoge kwaliteit

Verbeterde optische filters zorgen voor een grotere nauwkeurigheid van de golflengte en zorgen voor een helderder, sterker signaal. Het eindresultaat is een hogere meetstabiliteit en een lagere golflengtefout.

Stabiele lichtbron

Het interne referentiesysteem van deze fotometers compenseert eventuele drift als gevolg van stroomfluctuaties of veranderingen in de omgevingstemperatuur. Met een stabiele lichtbron zijn de meetwaarden snel en stabiel tussen uw blanco (nul) meting en monstermeting.

Grotere lichtopbrengst

Een focuslens verzamelt al het licht dat uit de cuvet komt, waardoor fouten ten gevolge van onvolkomenheden en krassen die in het glas kunnen voorkomen, worden verminderd. Het gebruik van de bolle lens vermindert de noodzaak van indexeercuvetten.

Waterdichte behuizing

De behuizing biedt IP67 waterdichte bescherming en drijft zelfs.Het vergrendelingssysteem zorgt ervoor dat de cuvetten steeds in dezelfde positie in de houder worden geplaatst.

CAL Check™

Hanna Instruments exclusieve CAL Check-functie zorgt voor prestatieverificatie en kalibratie van de meter met behulp van NIST-traceerbare normen. Onze CAL Check-standaardflesjes zijn ontwikkeld om een specifieke absorptiewaarde bij elke golflengte te simuleren om de nauwkeurigheid van de volgende metingen te verifiëren. Het CAL Check-scherm leidt de gebruiker stap voor stap door het validatieproces en de gebruikerskalibratie.

Ingebouwde reactietimer

Het wachten op de juiste reactietijd is van groot belang bij het uitvoeren van colorimetrische metingen. De afteltimer geeft de resterende tijd aan tot een meting wordt uitgevoerd, zodat consistente resultaten tussen monstermetingen en gebruikers worden gegarandeerd.

Grote cuvetten

De monstercel van de fotometer past op een ronde glazen cuvet met een padlengte van 25 mm. De relatief lange weglengte van de monstercuvet maakt het mogelijk dat het licht meer van de monsteroplossing passeert, wat nauwkeurige metingen garandeert, zelfs in monsters met lage absorptie. De cuvethouder is zo ontworpen om krassen op het optische pad door de cuvet te voorkomen.

Intuïtieve weergave

Deze fotometer is ontworpen met een verlicht lcd-scherm met virtuele toetsen, een batterijstatusindicator en foutmeldingen. Gebruikers zullen de meterinterface intuïtief en gemakkelijk te lezen vinden. De gekozen parameter en gebruikte methode worden samen met de meetwaarde weergegeven. Een speciale Help-toets geeft informatie over de huidige werking van de meter en kan in elke fase van het instelling- of meetproces worden gebruikt om contextuele hulp weer te geven. Er verschijnen berichten op het display die waarschuwen voor problemen zoals buiten bereik, licht laag, licht hoog, omgevingstemperatuur buiten de limieten en batterij bijna leeg.

Download hier het PDF-bestand

Download hier het PDF-bestand

 

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Draagbare fotometer voor vrij en totaal chloor, cyanuurzuur, pH en alkaliniteit

Draagbare fotometer voor vrij en totaal chloor, cyanuurzuur, pH en alkaliniteit

€ 360,-

VF ZWEMBADEN BVBA / - Reviews @
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »