Terug

FYSIEKE WINKEL VERPLICHT GESLOTEN WEGENS CORONAMAATREGELEN !!! WEBSHOP 24/24U OPEN VOOR BESTELLINGEN EN LEVERINGEN !!! GEEN AFHAAL MOGELIJK !www.dezwembadwinkel.eu DANK U VOOR UW BEGRIP

Blue+ MJB VSD pomp

1 - 2 dagen

1.050,- Gratis verzending

Zet op verlanglijst

 • Levering via Bpost Tooltip Bpost: Levering aan de deur, in een afhaalpunt of in een pakjesautomaat.
 • Mogelijkheid tot afhaling
 • Beveiligde en betrouwbare online betaling
 • Gratis verzending vanaf 200€.
Placeholder 9

Beoordelingen

“Nieuwste review”

Productomschrijving

Blue+ MJB VSD pomp

Blue+ MJB VSD pomp

 

 • Zeer economisch
 • Variabel debiet
 • LED display
 • Voorfilter met groot capaciteit
 • Eenvoudige controle en instelling
 • Timer voor zelfaanzuiging inbegrepen
 • Optie : apart bedieningspaneel los van de pomp
 • 1,1KW - 1,5PK

 

MJB VSD pomp

Als er één onderdeel van uw technische installatie op punt moet zijn, dan is het de pomp. Welke apparaten ook worden toegevoegd aan uw zwembad, van een automatische doseringsinstallatie tot een Blue+ filter, ze bevinden zich allemaal achter diezelfde pomp.

Een pomp zorgt dat het water uit het zwembad wordt aangezogen, vervolgens door de gehele technische installatie wordt gejaagd en terug het zwembad wordt ingeperst.

Bij het kiezen van een degelijke pomp zijn er 4 aandachtspunten belangrijk. Deze hebben betrekking op het materiaal, het geluid, de filter en het vermogen. Wie kiest voor een MJB VSD pomp, kiest voor een hoogwaardige pomp die optimale bescherming biedt tegen chemicaliën in het zwembadwater. 
 

MJB VSD pomp: dé pomp voor een goed functionerend zwembad

Een MJB VSD pomp beschikt standaard over een voorfilter van 4 liter.

Dit biedt tal van voordelen voor alle andere apparatuur die is aangesloten achter de pomp, dus ook voor de filterinstallatie. Af en toe het deksel losdraaien, het mandje eruit halen en schoonmaken, terug in de pomp zetten, het deksel erop en klaar!

Voor een betere waterkwaliteit, minder chloorverbruik, minder energieverbruik en minder omgevingsgeluid is het raadzaam de MJB VSD pomp 24 uur per dag te laten draaien.

MJB VSD pompen bevatten een permanent magneetmotor. Hier zijn er magneten ingebouwd waarbij alle dipolen continu in dezelfde richting staan. Het voordeel van een dergelijke motor is dat hij kleiner, lichter, betrouwbaarder en vooral efficiënter is dan een motor met een gewikkelde bekrachtiging. Door permanent magneetmotoren te gebruiken bij pompen in combinatie met een ingebouwde frequentieregeling, is het mogelijk om een motor langzaam te laten aan- en aflopen waardoor er flink wat energie wordt bespaard en de motor nauwelijks wordt belast.

De MJB VSD pomp biedt beveiliging tegen overintensiteit en over- en onderspanning. Standaard in de verpakking zit: lijmkoppelingen, een timer voor zelfaanzuiging en een bedieningspaneel met LED-weergave voor het instellen en de controle te vereenvoudigen. Met deze economische pomp geniet u een garantie van 5 jaar op de motor en uw energiefactuur zal een pak lager liggen dan bij een standaard pomp. Kies voor de MJB VSD pomp en bespaar jaarlijks tot 70% op uw elektriciteitskosten. 

 

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Blue+ MJB VSD pomp

Blue+ MJB VSD pomp

1.050,-

VF ZWEMBADEN BVBA / - Reviews @
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »